Head over heels (ett borttappat inlägg)

Detta är ett inlägg som jag hittade i utkast skrev det för 5 månader sen precis efter att universitet i Grekland var slut. Känns nostalgiskt att läsa ! 
 
Som tidigare nämnt så längtar jag att faktiskt få lämna Grekland. Men först så är det mer resande! 
Jag och min Mr. K kom hem från Skiathos för två dagar sen. Skiathos är en helt fantastisk ö! Jag var definitivt inte den enda skandinaviska personen på den ön!! OM det kryllade med skandinavier! Svenskar, norrmän och Danskar överallt. Såg även två familjer från Finland. Som jag förstår det så flyger SAS från ARN direkt till Skiathos, så för er som vill bort en stund kan jag verkligen rekomendera att åka till skiathos och hyra scoter som vi gjorde.
 
Planen nu är att nästa vecka starta vårt resande (del 2) till kanske de turkiska öarna eller någon annanstans. Mister har lovat att vi ska åka till Istanbul vilket jag är väldigt exalterad över. Jag är head over heels i min herre och längtar även att få komma hem och introducera våra riktiga liv för varandra. Om ni har några tips på resemål runt Grekland så uppskattas det. Vi har rest otroligt mycket under de här 6 månaderna och jag har besökt platser och gjort saker jag aldrig har gjort tidigare vilket känns fantastiskt. Har även under de här 6 månaderna skaffat vänner för livet och känner mig otroligt lyckligt lottad för många anledningar. 
 
När jag kommer hem till Stockholm är det serious business på gång. Ska äntligen ta mitt korkade körkort (!) jag vet....jag skäms. Är snart 23 och har inget körkort...pinsamt. Sen är det även ett personligt projekt som ska startas. Vet inte om det någonsin kommer att nämnas i bloggen, vi får se. Sen är det jobbansökan för fulla muggar. Så om ni vet någon som vill anställa en nyexaminerad Media- och kommunikation (med inriktning PR och information) tjej med stora drömmar och ambitioner så anställ mig. 
 
 
Puss ha en bra dag!


Absolute Sweden

Det är dagar som denna som får mig att längta tillbaka till Sverige. Mailat fram och tillbaka med min pappa och han berättar att de är på landet. Min familjs sommarställe är världens bästa plats på jorden. Jag och min syster växte upp ute på Björkö och spenderade hela sommrarna där. Nu äntligen har stället renoverats och även vintrarna kan spenderas ute i Dragsviken. 
Jag längtar efter att köpa närodlade grönsaker, avnjuta mammas fantastiska mat, sitta med familjen och dricka vin och titta ut över viken. Det är en känsla i kroppen, när jag tänker på det, som får mig att verkligen uppskatta det underbara stället. 
 


RSS 2.0