Halkidiki paradise

Igår hyrde vi:
Sandra, kilian, jag, verena, luca, Anke, steph, Jesper och Caroline bil till andra fingret i Chalkidiki. Rena rama paradiset!
Då jag är en kortis på bara 160cm så var vågorna lite för jobbiga för mig stundtals då jag hela tiden försökte hålla mig över ytan.
Jag och kilian gick på äventyr och klättrade i bergen och lekte i vågbrynet och efter det hade jag sand precis överallt. Efter flera timmars underbara mys i paradiset med dom allra bästa åkte vi hem och åt på italiensk restaurang för att senare vittna Tyskland vinna över Danmark.

Jag har äntligen köpt en fläkt till mitt rum och känns lite som att jag är otrogen haha! Verkligen älskar den här fläkten! Helt galet vilket bra köp!

Nu är jag Kilian, han syster Verena och jag på iheart och studerar var för sig. Stressen börjar smyga sig på mig och två uppsatser och ett test på torsdag! Sen tar jag examen!!!!!!!!!!

 



2/5 examensperiod

Så..min tenta i media management lämnades in i tisdags och fick 9/10 :)
EXCELLENT enligt min lärare.

Idag var min första skrivna tenta i "talk interview and discussion program" och Tror absolut att jag klarar mig!

Nu firas det på stranden med öl och besök av Kilians syster. Det är en helt underbar dag och 30 grader. Nu är klockan 19.20 och fortfarande underbar sol. Nu taverna och introducera Kilians syster för grekisk mat!

Hoppas ni ha det bra hemma puss puss



We are moving closer

Jag sitter just nu framför datorn och gör allt annat än att plugga.
Hösten är nära. Examen är här. SKIT. Jag tar examen nu efter det här. Det har fortfarande inte riktigt sjunkit in men år så otroligt stolt över mig själv. Är så sjukt exalterad för hösten! Är en otroligt lycklig liten Denise och kan inte vänta att få ta tag i allt när jag kommer hem och börja planera.

Jag sitter nu och söker en massa utbildningar eller snarare kurser som kan studeras på distans. Ska även titta runt på internships. Är positivt nervös, exalterad och otroligt lycklig!

Har sökt i Örebro för att min lilla syster ska få behålla min lägenhet vilket jag ska försöka göra möjligt! Massa administrativt som vanligt.

Sen i sommar får vi se om den spenderas på resande fot eller om jag åker hem för att sedan möta upp världens bästa.



From a paradise city to another.

Marie's birthday was Yesterday and we celebrate it by partying and sleeping at the beach.

Germany and Denmark played their first match so me and the boys went for some beers. The owner gave us free pizza and tsiporo. Which made us a bit more happier!
The boys was very happy after Germany won.

Happiness. Love. Friends. Bonfire. Soccer.



No words. Just a picture and u made my day!



Antibes

Big boats
Helicopters
Fast cars
Sun

Sex and rock n'roll



Instagram

If you wanna follow me on Instagram my name is dempath. I'm new about this but i try to update at much as I can :)

Puss



From rain in Monaco to blue bird in Nice

We went to Monaco today! Such an amazing little "country" luxury is the right word.
It rained but it didn't matter now I have been to monte Carlo and seen the harbour, the casino, hotel de Paris, luxury cars and society. Not a city I would like to live permanently but woul like to have a summer house there haha.

We returned home and bought lunch: crackers and lots of amazing cheep cheese! Enjoyed it with a expensive red wine we bought from the winery yesterday (accidentally) haha. Now we have been enjoying the sun (blue bird) . Jump into the shower and later dinner and a night out on the town Nice. We gonna check out the club "Le ghost" I'm so excited! Like old times with jess, lido and Pat. Puss love you guys!



Le lac du St Croix

4h landscape travel. Amazing!
Then a meeting with a german (OF COURSE) who knows everything about when Sweden changed from left to right traffic. He was also there when it happened!

Canoeing in an amazing lake named Le lac de St croix! Life is good!

Patrick: Mr. Pat, just arrived from another part of France, and he is staying here the rest of the week. The girls and Pat. Just like always :)



Some Magic for the people!

igår var en perfekt dag! En låååång promenad och sett/turistat lite. Åt en fantastisk lunch á la France! Vi har även struktuerat upp vår vecka här i Cagnes-sur-Mer och idag är det Magisk sjö på kartan. En biltur på cirka 1,5h dit paddla kanot och leka! :)
Tjejerna har gjort sig i ordning på tok för länge för att jag ska förstå vad dom packar eller gör haha. Har man gått ner sig nu när man har bott i Grekland i 6 månader?
Puss alla!



Cagnes 2012-06-02




Amore

20km promenad runt hela Cagnes. Borgen. Havet. Brut. Fantastisk mat. Underbart sällskap. Samtal om stort och smått.



Maison De Liedgren

Det är så här man mår när man mår so bäst!

Love!



Nice; Côte d'Azur

Nu sitter jag på flyget till Rom, Italien, där jag ska byta flyg mot Frankrike, Nice!
Kl.11 så möter jag två av mina favoriter Jessica och Johanna! Är så exalterad och glad! Längtar efter er tjejer så mycket!  Det bästa med dessa två är att hur långt ifrån vi än är varandra så vet jag alltid vart jag har dom. Varje gång vi ses känns det som om vi sågs redan igår!
Jessica har bott i Frankrike och rest runt en massa, knappt vart hemma de senaste åren. Men varje gång jag ser henne sprider hon en massa glädje och hon är världens coolaste tjej!
Johanna, Lido, min kära Lido! Vi har med åren kommit mer och mer närmare varandra och utan henne vet jag inte vad jag skulle göra. Även hon är en globetrotter och reser runt. Bott i Australien och Frankrike även fast man är ifrån varandra vet vi alltid att hemma i Stockholm trivs vi som bäst.
6 dagar med er kommer bli galet bra!!
Saknar er! SNART!!!




Airport feelings

Det känns som om den här veckan har spelat mig ett emotionellt spratt.
Sitter just nu på Thessaloniki's flygplats Makedonia och lyssnar på svensk radio, ska om en timme lyfta mot Rome - Nice och där möter jag upp Johanna och Jessica! Är så exalterad! Laddar mina batterier. Får en dos av hemma och sen tillbaka till underbara Thessaloniki!
Det är nog inte förrän idag när jag själv lämnade mitt lilla hem på Olympiados som jag förstod att detta är faktiskt mitt hem!
Underbara vänner kom förbi för att säga "Hej, hej då" Sandra. Steph. Marie och hennes bästa vän. Det värmer!
Hoppas att Marie och hennes kompis får en galet bra vecka! När jag kommer hem igen ska vi fira Maries födelsedag och det är med ett BAAAAM!

Ha det bra alla! Lidos hus i Frankrike har WiFi så ska FÖRSÖKA att uppdatera er dagligen! PUSSS



RSS 2.0