It is Always a first

Imorgon är det min sista dag med min man här i Sverige. Har varit helt fantastiskt att få visa Kilian vart jag kommer ifrån och vart jag bor, lever och andas.

Gröna Lund. Skansen. Stockholm. Landet Dragsviken. Gamla stan. Stureplan. Söder. Täby kyrkby. Arninge.

Fiska. Kräftskiva. Vattenskoter. Kaffe. Vin. Njuta. Båttur. Kyla. Värme. Klappa djur. Berg och dalbana. Familj. Gammel Dansk.

Det är några ord som sammanfattar hans vecka i Sverige.
Men framför allt K Ä R L E K.

Och nästa vecka är jag i Tyskland och ser hans liv för första gången.



Tick Tack. Tick tack.

Tycker att Julimånad passerade med stormsteg. Men augustimånad har gått så långsamt. Kan vara för att slutet av juli och nästan hela augusti har jag varit utan min halva.
Men imorgon kommer han äntligen till mig. Är så exalterad att visa honom vart jag kommer ifrån och hur jag bor. Det är så mycket fjärilar i magen nu att det definitivt blir en tidig kväll så det blir fredag snabbt.
Min älskade och världens bästa pappa volenterade att hämta på flygplatsen. Klockan 07.oo är jag påväg i bilen.
Saknar och längtar. Det är kärlek.



Doctors Doctors tell me the News

Är nu påväg till läkaren. Fick lite sovmorgon från extra jobbet men det ligger i Åkersberga så en timme tar det ungefär..men det är bara ett tåg och 2km promenad.

Sen blir jag upphämtad och skjutsad till jobbet där jag arbetar med att bygga hemsida och skriva nyhetsbrev.

Kan inte riktigt fokusera! Det som är i mina tankar just nu är att jag vill inget annat än att det ska bli fredag då Herrn landar.

Ha en bra dag allihop! Puss



My own business

Nu sitter jag Hemma för mig själv och känner mig så otroligt inspirerad!! Jag vill starta ett eget företag! Det gäller verkligen! Hej och hå!!!

Brain storm! Planera!



Kräftis

Två dagarn sen tog jag bussen från stan till landet. Det är ganska smidigt, tar bara lite tid, närmare två timmar och tjugo minuter. Busig var jag också för jag åkte på billig reducerad biljett istället för vuxen. Men det är mellan oss :)

Vädret här ute har en tendens att alltid vara soligt..eller ja, alltid vore att ljuga men mer sol än i Stockholm.
Det är för tillfället jag och min mor och vår vakthund och till kvällen i ära blev det kräftor!

Nu är det en vecka kvar tills min man kommer till Sverige för första gången.



Lazy Days

Idag har varit en lat-dag med lite produktiva inslag. Bokat förberedande körkortslektion. Skriv fler ansökningar planera min nya lägenhet och pratat med min kärlek.

Men kvällen fortsätter med lägenhets-häng och mys!

8 dagar kvar.



Back to my roots

Jag är väldigt exalterad idag. Ska åka från landet till min kära och en av mina äldsta vänner Emelie.

AW är på schemat (After work) men det kräver ju att man har ett jobb..vilket jag jobbar på, så det kanske räknas?

En flaska rosé, shorts och läppstift och jag känner mig som i mitt ess. Idag är det sol i Stockholms skärgård och hoppas att det är det hemma i lilla byn med. Ska bli kul att träffa alla tjejerna igen och få en update om vad som har pågått medan jag vart borta.

Har inte bott hemma i stockholm sedan jag tog studenten år 2008. Bott i London , Örebro och pendlat till England och sen gjort min sista termin i Grekland. Nu har jag flyttat hem till mitt kära Stockholm och ska börja pendla till Tyskland istället. :)


Ha en bra dag!



To be out On the market

Ja, som nyexaminerad student måste man ju inskaffa sig ett jobb. Det är läskigare än vad jag trodde att söka jobb med en kandidat i bakfickan. Jag menar nu har man dom förutsättningar (om man exkluderar erfarenhet) att söka dom jobb man alltid drömt om.

Nu i början är jag väl medveten om att jag inte kan få ett kanon jobb som jag vill jobba med för resten av mitt liv. Men mer än gärna jobbar jag mig uppåt. Klättra på karriärstegen!

"det finns inga genvägar till framgång" som så många gånger jag har hört det. Hela mitt liv om jag ska vara exakt. Håller verkligen med...inga genvägar.

Så, har sökt en massa jobb och håller fingrarna att det är någon därute som tycker att jag är intressant för deras organisation. Jag är självsäker och vet att för eller senare kommer det :)




Hej igen!

Jag vill först säga att jag förstår varför folk lämnar blogg.se.....jag är besatt av blogg-appen för att kunna göra i lägg och har pga av att den inte fungerat korrekt kunna uppdatera min sista tid i Grekland och på resande fot. Ursäkta för det.

MEN! Mycket har hänt. Jag är nu hemma i Sverige igen och har vart hemma i mina föräldrars hus en gång och i min nya lägenhet i centrala Stockholm 2gånger.

Jag och min kärlek...yes jag har en mycket betydelse full man i mitt liv nu. Vi reste i juni och juli då vi besökte en fantastisk grekisk ö och upptäckte Turkiet. Jag har gjort PARAGLIDING över Turkiets mest fantastiska bukt och landskap. Jag som är så otroligt höjdrädd kan fortfarande inte förstå att jag gjorde det men teamet var fantastisk och satte på mig utrustningen först av alla och mer eller mindre sa: spring när jag säger spring. 2sek senare
SPRING!
And up I went.

Den sista tiden, för att vara mer exakt sedan den 26:e juli har jag spenderar min tid på landet med min familj. Mest min pappa och min älskade hund. Pappa är den som har möjligheten att jobba härifrån så de andra två medlemmarna pendlar mellan landet och stan.

Dagarna här har främst vart detox och träningscenter. Men nedbetoning på träningscenter då jag har sedan min resa i Turkiet haft Ont i min vänstra fot och tre veckor senare har det fortfarande inte gått över (men jag försöker).
Annars är det fiske, vi har hittat en fantastisk spot för fiske! Bär- och Svampplockning och sol. Om inte vädret tillåter blir det lite små utflykter.

Det är en snabb update om vad som hänt. Ska försöka posta lite bilder.

Massa kärlek och mina erasmus vänner åh vad jag saknar er! Puss



RSS 2.0