Something to Do

Har klantat mig rejält när jag gick upp kl.05.00 imorse och tog bussen till Norrtälje för att köra men icke!!
Jag hade inte ändrat mina körtider i min telefon och åkte dit i onödan.
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att jobbat på min personliga branding vilket jag kommer att återkomma till när allt är klart. Men vem vet detta kanske bara är en av mina tusen idéer jag alltid får för mig.

Vid annat och för paus tog jag hand om mig själv också :) men var otroligt trött efter två timmars bussresa fram och tillbaka till Norrtälje.



Just give me a snooze

Är påväg till Norrtälje i vanlig ordning. Är om tio minuter framme. Har redan suttit på bussen en timme. Jag är helt slut!
Helgen har vart otroligt lugn. Men har lite träningsvärk och känner mig tung och trött i kroppen.
Ska jobba min första dag på det nya jobbet senare idag och emellan körlektionen och jobbet hoppas jag på en power nap. Här måste det laddas batterier! Jobb till 22.00 ikväll

PUSSS whish me luck!



LCHF Wrap

Nu när jag ändå håller på att uppdatera om mat så kommer ett recept på nyttig Wrap!
Ät gärna med hemmagjord guacamole och mycket ost (med hög fetthalt minst 30%)

2 ägg
1 msk fiberhusk
3 msk grädde

Mixa med gaffel och stek i smör på mellanvärme vänd när wrapen har stelnat.

Nyttigt och efter en Wrap blir man otroligt mätt!
Enjoy! Ha en bra söndag! Det ska jag med min frysta/krämiga LCHF ris á la Dénise recept kommer senare!



LCHF pancakes

Den här morgonen gjorde jag LCHF pannkakor. LCHF, low carb high fat, är en diet som passar mig perfekt. Diet är ordet kanske nu, men mer än livsstil. Idén är att äta rätt fetter och mycket utav det utan tillsatser. Inge potatis, ris eller pasta utan mer grönsaker och proteiner.
Jag har alltid ätit GI hemma men nu har jag totalt vänd diet skola. LCHF håller dig mättare längre och Du kan äta otroligt god mat.

Receptet på LCHF pannkakor:

5 ägg
4 dl grädde
2 dl mandelmjöl
1 krm salt
Smör

Blanda alla ingredienser och stek rikligt i smör. Enjoy!
Servera gärna med vispad grädde och hallon -super gott!

Nu är det en spring tur på schemat.

Puss




What the future has in store for us

Ibland måste man stanna upp. Ibland måste man stanna upp, andas och börja om.

Nästa vecka ska jag skriva på kontrakt. Har blivit erbjuden en fast tjänst och jag är super exalterad. Just nu känns det som om alla små pusselbitar faller på plats.

Målet är att i slutet av oktober/november att ÄNTLIGEN ha körkort. Jag sliter på varje dag och jag är heeeeelt slut i slutet av dagen. Igår var jag så trött och framför allt tankspridd att jag styrde bilen åt sidan och sa att jag måste fokusera och andas för att kunna koncentrera mig.
En tjej på intensivkursen sa: "jag tror att du har alldeles för stor press på dig själv". Kanske men samtidigt inte! Det finns inget annat än att lyckas. Det finns inte tid och definitivt inte pengar för att misslyckas och behöva göra det igen.

Nästa helg ska jag jobba på en modeshow och hjälpa till. Många järn i elden och nästa vecka har jag fullbokade dagar hela veckan. Det är jag dock väldigt glad för då går tiden och dagarna mycket fortare.
Det är mycket som händer just nu och är väldigt exalterad!

Ha en bra dag och helg!



I Always Carry u around

Jag hade otroligt kul i Tyskland när jag var där förra veckan. Min sista kväll blev helt galet rolig!
Att ha photo booths på ett event är ju ett recept för succé!
Nu är det 26 dagar kvar tills vi ses nästa gång men jag har lite planer som kanske gör att vi ses tidigare....men det vet inte han Om än. Schhhhhhh!!



With all my Love

Today this amazing girl turnes 22 years old!!!


I miss you so much and I hope your birthday turnes out absoutly great! I wish I could be in Atlanta and celebrate with you.

Lots of Love from Cold Sweden.

Min älskade!



Here again

Dag 2. Teoripass

Vet inte hur jag känner för det här. Helt ok antar jag. Det är alltid bra att "ha hört det".

Sen körlektion och ett till teoripass.

Hej hå!



Focus on the goal

Är nu på intensivkurs i körning. Eller vad säger man? Jag ska ta körkort nu iallafall. Kritiskt! Är 23 utan körkort men nu nedrans.
Första lektionen var inte så imponerande. Slöseri med tid om jag får säga så.

Söker också nu otroligt mycket jobb! Har ångest för att vara arbetslös och inte ha rutiner. Det som är bra nu är att jag faktiskt kan fokusera på körningen tills det är klart men jag vill ju så gärna jobba. Någon som kan rekommendera något?

KÖÖSS



From Germany with love - Frankfurt Zoo

I måndags besökte vi Frankfurt Zoo. För första gången såg jag giraffer, flodhästar och lejon. Men tigern och björnarna sågs inte till.

Här är några bilder



Where My heart is

Idag är jag en nedstämd tjej. Alltid lika jobbigt att säga "hej då ses snart". Jag är ju så blödig också!

Frankfurt airport kl11.00 jag gråter ögonen ur mig. Han kramar mig och säger hur mycket han älskar mig och jag saknade honom redan innan vi ens sa hej då.
När jag lyckats ta mig gråtandes genom flygplatsen och halvsovit på flyget landar jag och ser ett sms.
"I have talked to My work and i Will skip Two days of school I booked My flight 16th of October"


K Ä R L E K



Now when I am here

(onsdag)
Det pirrar i min mage medan jag skriver det här. Sitter på ett café i Mainz och väntar på min man.

Den vecka som har gått har varit absolut perfekt. Så många nya intryck och så mycket lycka. Har på senaste tis fått ett par mail (och ett brev som jag kommer att återkomma till) från underbara vänner som berättar hur lyckliga dom är för min skull. Det värmer i hjärtat och jag känner verkligen att jag förtjänar den lycka min man ger mig. Det känns så bra att ha så fina vänner tack! Nu ska jag bara bli en bättre vän och svara :)

Att vara i ett land där jag inte förstår språket är inte den första. Gör det situationen lättare? -Nej.
Ser inte problemet med att jag inte pratar/förstår tyska utan som en motivation att vilja lära mig.

Helgen var magisk! Vi cyklade runt Rhein såg kärleksbron där par sätter fast lås som representerar deras kärlek. Varit i Saulheim den lilla staden som Han kommer ifrån och firade vin-festival. Träffat alla hans vänner, sett han spela handboll och ätit frukost med hans föräldrar.
Vill också påpeka att jag har vart på "stranden" och druckit Mojito i 36graders värme -hela helgen!

Mer update är påväg!

Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3188913/images/2012/pic_5050bf519606ee067e7e5ead.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3188913/images/2012/pic_5050bf519606ee067e7e5ead.jpg" class="image">



Frankfurt - saulheim - Mainz

Nu är jag äntligen påväg till Tyskland och min man! Tio dagar tillsammans och CANT WAIT to kiss him!

Hörs för update!

Kööösss!



Kids

Dagens reflektion.

Ibland är barn allt för söta! Men de kan även gå en på nerverna. Fast förhoppningsvis så är de positiva sidorna fler än de negativa.
Just nu sitter jag på bussen och en mamma med tre barn är de ända som pratar i bussen. Om man lyssnar och följer konversationen dom har kan man inget annat än att småle. Ena Lill-tjejen berättar om Pippi Långstrump som om hon var hennes bästa vän och som om dom två hänger dagligen med varandra. Så söt!
Däremot kommer en bekant fram till mamman och säger något väldigt märkligt. Uppenbarligen så känner dessa två varandra och dom hälsade när båda gick på bussen. Däremot säger den andra kvinnan:
- Ja, jag hörde att ni har skilt er? Är det så?
Eh först av allt...angår det den här kvinnan? För det andra, om det är dessa rykten som går på byn är det väll åt andra sidan bra om den här mamman kan säga sin sida. DOCK säger kvinnan:
- nej nej, vi har inte skilt oss. Det är deras kompis mamma och pappa som har skilt sig. Men man vet ju aldrig.

KRASCH, SLAP, BOOM! Vilken käftsmäll! Först: varför slänger man ett annat par framför bussen och förflyttar uppmärksamheten från sig själv genom att berätta att en annan familj går igenom en skilsmässa.
För det andra: Schyst av henne mot sin man att säga -ja, fast man vet ju aldrig.

Jag vet inte vad för relation dessa två kvinnor har till varandra. Fann denna situation mitt på bussen framför alla en någon aning awkward. Kasta folk under bussen är heller inte riktigt min grej.

Söta sa jag va? Om barn. Tar för stunden tillbaka det. Ungen kan inte sluta skrika "mamma".

Trevlig Tisdag. Hej.



FOR REAL?

Ärligt talat. Nej nu idag har vart en irriterande dag. Har känt mig lätt irriterad i hela kroppen idag. Och inte har jag fått utlopp för det heller.

1. Upp klockan 05.20 INGEN njuter av att gå upp så tidigt.

2. Körskoleläraren säger: ja men då beräknar jag att vi behöver 28 lektioner innan du kan köra upp. ÄRLIGT! För er som inte vet har jag redan gått i körskola två gånger. HAR REDAN BETALAT ÖVER 30 000kr för nedrans kortet! VÄGRAR ABSOLUT vägrar att betala för 28 lektioner till.

3. ÖBO - Örebro bostäder. Är det vidrigaste företaget någonsin. Ja tror att alla anställda är på gränsen att antingen hoppa framför tåget eller få ett nervöst sammanbrott. Så otrevliga. Sa upp min lägenhet i Örebro och måste betala två månaders hyra. KUL!

4. Har bytt preventivmedel och måste nu BETALA 316kronor var TREDJE MÅNAD!! fan! Jag vägrar! Fram till och med man är 23år. Jag vägrar att bli 25 då är man ute ur systemet.

5. Missade tåget pga att en lat Tant på Apoteket vägrade trycka på knappen så att det blev min tur.

6. På torsdag ska jag till Tyskland! LÄNGTAR. Men så kom min älskade mamma med nyheten att Lufthansa ska kanske STREJKA!!! Orka!

Nu tänker ni kanske "Nej jag är inte bitter" eller "vilken bitterf*tta hon är" eller varför inte "äh, lägg ner måla inte fan på väggen" som min pappa skulle säga. Ah kanske har ni rätt men idag är det okej, jag bryr mig ärligt inte. Är alldeles för stressad för att få tid med det.

Ska till doktorn imorgon och få bedövning och bli snittad i armen. Toppen av isberget! JIHA!



What's your time?

Klockan står på 05.20 inte rolig tid att gå upp!! Ska ha förberedande körlektion på morgon-kvisten 80min, för att sen ta bussen till arninge för extra jobb.

Hoppas ni har en bra måndag.



Working through

Jobbar lite här och där och försöker få livet i ordning. Kontakter kontakter ekar det i huvudet på mig!
I fredags lämnade min man Sverige för sitt hemland igen. Åkte direkt från Flygplatsen till jobbet. Hem packa.
I går jobbade jag på ett bröllop som var inne på sjöfartsmuseet i Älmsta. En mycket kul lokal för rospiggar! Lite extra cash och efter 8,5h jobb hem till vovven på landet som har under hela tiden vart alldeles själv.

Upp idag och ta första söndagsbussen till Norrtälje...det har ju regnat KONSTANT i snart 48h och det är lera och vatten överallt! Så självklart trillar jag mitt i leran !!! Hela högra sidan var lerig! Kul att sitta på bussen i en timme med en hund, full buss och stinka. (skyller På hunden)

Nu är jag påväg mot Flen för att fira min kusin som idag fyller 30år! HURRA till dig!!
Ikväll åker jag hem till lägenheten för att imorgon förbereda mig för en tidig och fullspäckad måndag!

Ja ni hör! Jag far och flyr överallt! Och kommande vecka är hetsig som få!! Ska försöka jobba alla lediga timmar jag har. Sen på torsdag är jag med min kärlek igen! Då är det min tur att flyga till honom och träffa hans föräldrar för första gången. Jag längtat redan efter honom!

Min syster i bilen. Tar en liten power nap. Vilket jag definitivt också behöver.



RSS 2.0